Over mij

Mijn naam is Marjolein, ik ben 37 jaar, 16 jaar getrouwd met mijn man David en moeder van 3 kanjers: Boaz, Amy & Sven. Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag (die 'mooie stad achter de duinen' natuurlijk) en woon al weer heel wat jaren in het mooie Delft.


Ik hou van God en van muziek, beide passies zijn aanwezig zo lang ik me kan herinneren. Wat muziek betreft: als kind maakte ik graag mijn eigen liedjes, zong ik waar ik maar kon en begon ik op 9 jaar met viool spelen. In mijn tienertijd kwam de gitaar erbij en al snel zong ik naast bestaande liederen mijn eigen woorden.

Muziek is voor mij altijd al een middel geweest om me naar God te uiten en Hem hierin te ontmoeten. Een dag leven zonder Hem kan ik me niet voorstellen. Hij is de constante factor in mijn leven. Diegene met wie ik elke dag wil wandelen. Het leven met Hem voelt vertrouwd, is avontuurlijk en geeft rust. Zijn liefde is mijn zekerheid.

 

Een diep verlangen om zelfgeschreven Nederlandstalige aanbiddingsliederen te schrijven heb ik sinds 2004. Vanaf toen ben ik gaan schrijven en de liederen gaan zingen voor anderen. In 2017 ben ik begonnen met moedige stappen om een debuutalbum te realiseren! Wat een avontuur! Vanaf 12 mei 2018 is de CD  'Dichtbij' verkrijgbaar en online te beluisteren! Ook de singles 'koning van de vrede' en 'beoordeel de dag' zijn uitgekomen en er zijn concrete plannen om nieuwe muziek uit te brengen!


Mijn hoop is dat mijn muziek je hart mag raken, dat de woorden je hoop en kracht mogen geven, dat je God mag vinden en zijn onbegrensde liefde en acceptatie mag ervaren. Ik hoop dat de liederen je mogen helpen op de weg die jij gaat en dat het je helpt om die liefde en acceptatie weer door te geven aan anderen. Be blessed to be a blessing!

"Zoek je geluk bij de Heer, 
Hij zal geven wat je hart verlangt.
Leg je leven in de handen van de Heer, 
vertrouw op Hem, Hij zal dit voor je doen..."

                                                             - psalm 37:4-5

  • Instagram
  • Grijs Facebook Icon
  • Spotify
  • Gray Youtube Icoon
  • Gray SoundCloud Icon
  • Gray LinkedIn Icon

© 2020