Marjolein Keijzer singe-songwriter

Over mij

Mijn naam is Marjolein, ik ben 38 jaar, 18 jaar getrouwd met mijn man David en moeder van 3 kanjers van 12, 9 en 6 jaar. Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag (die 'mooie stad achter de duinen') en woon al weer heel wat jaren in het mooie Delft.


Ik hou van God en van muziek, beide passies zijn aanwezig zo lang ik me kan herinneren. Wat muziek betreft: als kind maakte ik graag mijn eigen liedjes, zong ik o.a. Elly en Rikkert cassettebandjes helemaal uit mijn hoofd en begon ik op 9 jaar met viool spelen. In mijn tienertijd kwam de gitaar erbij en al snel begon ik met die gitaar mijn eigen liedjes te maken.

Muziek is voor mij altijd al een middel geweest om me naar God te uiten en Hem hierin te ontmoeten. Geloof is zo aanwezig in mijn leven dat ik er in mijn liedjes eigenlijk niet omheen kan. God voelt als een veilige haven, Iemand met wie ik elke dag wil wandelen. Het leven met Hem voelt vertrouwd, is avontuurlijk en het geeft me rust.

 

Sinds 2004 ben ik Nederlandstalige gospelliedjes aan het maken en voor mensen aan het spelen. In 2017 ben ik begonnen met moedige stappen om een debuutalbum te realiseren! Vanaf 12 mei 2018 is de CD  'Dichtbij' verkrijgbaar en online te beluisteren! Na 'Dichtbij' zijn ook de singles 'Koning van de vrede', 'Beoordeel de dag', 'Blijdschap', 'Woorden van vroeger', 'Hoe mooi' en 'Geliefde' uitgekomen en er zijn concrete plannen om een volgend album uit te brengen in het najaar van 2022!


Mijn hoop is dat mijn muziek je hart mag raken, dat de woorden je hoop en kracht mogen geven, dat je God mag vinden erin en zijn onbegrensde liefde en acceptatie mag ervaren. Ik hoop dat de liedjes je mogen helpen op de weg die jij gaat! 

"Zoek je geluk bij de Heer, 
Hij zal geven wat je hart verlangt.
Leg je leven in de handen van de Heer, 
vertrouw op Hem, Hij zal dit voor je doen..."

                                                             - psalm 37:4-5