top of page
IMG_6755_edited.jpg

Over mij

Mijn naam is Marjolein, ik ben 40 jaar, 19 jaar getrouwd met David en moeder van 3 kanjers van 14, 11 en 8 jaar. Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag, die 'mooie stad achter de duinen', en woon al weer heel wat jaren in het prachtige Delft.


Ik hou van God en van muziek, beide passies zijn aanwezig zo lang ik me kan herinneren. Wat muziek betreft: als kind maakte ik graag mijn eigen liedjes, zong ik o.a. Elly & Rikkert cassettebandjes helemaal uit mijn hoofd en begon ik op 9 jaar met viool spelen.

In mijn tienertijd kwam de gitaar erbij en al snel begon ik met die gitaar mijn eigen liedjes te maken.

Muziek is voor mij altijd al een middel geweest om me naar God te uiten en Hem hierin te ontmoeten. Geloof is zo aanwezig in mijn leven dat ik er in mijn liedjes eigenlijk niet omheen kan. God voelt als een veilige haven, Iemand met wie ik elke dag wil wandelen. Het leven met Hem voelt vertrouwd, is avontuurlijk en het geeft me rust.

 

Sinds 2004 ben ik Nederlandstalige liedjes aan het schrijven die ik ook met anderen deel. In 2017 ben ik begonnen een debuutalbum te realiseren. Na de eerste single 'Prijs Hem' kwam op 12 mei 2018 het album  'Dichtbij' uit! Na 'Dichtbij' zijn er verschillende singles uitgekomen waaronder 'Blijdschap', 'Hoe mooi' (ft. Delise) en 'Geliefde' die nu samen met kersverse liederen zijn gebundeld op het nieuwe album 'Hier en nu', gereleased op 21 oktober 2022. 

 

Met het nieuwe album wil ik je meenemen op een muzikale reis van vertrouwen, vrede en hoop waarin het wandelen met God de rode draad is. Het komt voort uit een kwetsbaar seizoen waarin ik het ‘hier en nu’ zelf heb leren omarmen. Wanneer je wandelt met God is het niet belangrijk waar je naartoe gáát, je bent namelijk al op je bestemming, samen met Hem. Waar je ook bent: op de top, in het dal, in de wildernis of in windstil, Hij is er...en daar is het goed.

 

Ik hoop dat de muziek je als luisteraar mag bemoedigen in welk seizoen van je leven je ook zit. Geniet van de wandeling met Hem!

Een van mijn favo teksten

Arrow
"De HEER is mijn herder, 
het ontbreekt mij aan niets.
Hij laat mij rusten in groene weiden
en voert mij naar vredig water, 
Hij geeft mij nieuwe kracht..."                                                     
 - psalm 23: 1-3a 
bottom of page